شناخت غذاها و مصلحاتشان
هر ماده غذایی طبیعی علاوه بر اینکه دارای خواص و منافع متعددی میباشد، ممکن است مصرف زیاد یا نابهجای آن باعث ایجاد عوارض گردد. حکما برای پیشگیری از بروز این عوارض، مواد خوراکی خاصی را پیشنهاد دادهاند که نه تنها عوارض احتمالی آنها را کاهش داده بلکه اثرات منفی ناشی از مصرف بیش از حد آن را تا حدود زیادی دفع مینماید. به این گونه مواد مصلحات میگویند.
20 آذر, 1398
مزاج و مصلحات گوشت
انواع گوشتها دارای طبیعت خاص خود میباشند. به عنوان مثال طبیعت گوشت...
ادامه مطلب20 آذر, 1398
مزاج و مصلحات میوهها
هر ماده غذایی دارای طبیعتی مخصوص به خود (گرم، سرد، خشک، تر)...
ادامه مطلب20 آذر, 1398
مزاج و مصلحات لبنیات
انواع لبنیات دارای طبیعتی خاص به خود میباشند. به عنوان نمونه طبیعت پنیر سرد و تر...
ادامه مطلب19 آذر, 1398
مزاج و مصلحات سبزیجات
انواع سبزیجات دارای مزاج مختلفی میباشد. به عنوان مثال قارچ مزاج سرد و تر میباشد. برای...
ادامه مطلب19 آذر, 1398
مزاج و مصلحات حبوبات
هر یک از انواع حبوبات دارای مزاج خاص به خود میباشند. به عنوان مثال طبیعت برنج...
ادامه مطلب19 آذر, 1398
لیست انواع غذاهای گرم و تر
یکی از مهمترین مسائل روزمره زندگی انسان استفاده از انواع غذاها برای...
ادامه مطلب19 آذر, 1398
انواع مواد غذایی سرد و تر و مصلحاتشان
مصرف بیش از حد مواد غذایی با طبع سرد برای تمامی افراد چه گرم...
ادامه مطلب