روزهداری و تغذیه
پيامبر اكرم (ص) فرمودند: «معده خانه هر بيماری است.» بنابراين پيشگيری و درمان بيماریها نيز بايد از معده آغاز گردد، زيرا معده مركز تداركات كبد است و كبد نيز آشپزخانهای است كه تأمينكننده غذای تمام سلولهای بدن میباشد.
خط قرمزهای تغذيه در روزهداری میتواند به تغذیه مناسب کمک شایانی کند.
بدن انسان برای حفظ سلامتی خود همواره مقداری چربی به عنوان ذخیره انرژی در نقاط مختلف ذخیره میکند. این چربیها به مرور ممکن است مقداری از کاروتنوئیدهای خورده شده توسط فرد را در خود ذخیره نموده و تغییر رنگ دهند. به علاوه در مدت طولانی اگر این چربیها در بدن باقی بمانند، به شکل فشردهتر در آمده و احتمال مورد استفاده قرار گرفتن چربیهای قرار گرفته در مرکز بدن نیز کمتر میشود.
روزهداری به بدن فرصت میدهد تا این چربیهای مانده را بسوزاند و پس از پایان دوره روزهداری، به جای آنها چربی تازه و مناسبتری را جایگزین نماید. به ویژه برای افرادی که چربی زیادی در بدن خود ذخیره کردهاند، فرصت مغتنمی فراهم میشود تا مقداری از چربیها را برای تولید انرژی به مصرف رسانند و از اضافه وزن خود بکاهند.
No items found