تاس کباب

stew

مواد لازم:

گوشت گوسفند با استخوان: نیم کیلو

بادمجان متوسط: 3 تا 4 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

سیب زمینی متوسط: 4 عدد

پیاز: متوسط 2 عدد

ادویه، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، سماق: از هرکدام 1 قاشق چایی خوری

آب: 1 تا 2 لیوان

روغن: 3 تا 4 قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری

آبغوره: 1 لیوان

مغز لیمو: عمانی مقداری

طرزتهیه:

گوشت را تکه تکه کرده و شسته، با کمی نمک و 2 لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شود. پیاز ها را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید. بادمجان را هم پوست گرفته و از طول 2 قسمت کرده و کمی نمک بپاشید. گوجه فرنگی ها را نیز حلقه حلقه کنید. سیب زمینی را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید. قابلمه مناسبی را انتخاب کرد و ته آن چند حلقه پیاز بچینید. سپس به ترتیب گوشتهای نیم پز شده و ادویه و مغز لیمو عمانی را روی آن بریزید. بقیه پیاز و بادمجان ها را روی آن چیده و حلقه های گوجه فرنگی و سیب زمینی را روی آن قرار دهید و بازهم ادویه مغز لیمو عمانی روی آن بریزید

یک بشقاب روی قابلمه بگذارید و از کنار آن آب روغن آبغوره و آبی که از پختن گوشت باقیمانده در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید.