مواد لازم:
گوشت گوسفند با استخوان: نیم کیلو
بادمجان متوسط: 3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
سیب زمینی متوسط: 4 عدد
پیاز: متوسط 2 عدد
ادویه، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، سماق: از هرکدام 1 قاشق چایی خوری
آب: 1 تا 2 لیوان
روغن: 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
آبغوره: 1 لیوان
مغز لیمو: عمانی مقداری
طرزتهیه:
گوشت را تکه تکه کرده و شسته، با کمی نمک و 2 لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شود. پیاز ها را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید. بادمجان را هم پوست گرفته و از طول 2 قسمت کرده و کمی نمک بپاشید. گوجه فرنگی ها را نیز حلقه حلقه کنید. سیب زمینی را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید. قابلمه مناسبی را انتخاب کرد و ته آن چند حلقه پیاز بچینید. سپس به ترتیب گوشتهای نیم پز شده و ادویه و مغز لیمو عمانی را روی آن بریزید. بقیه پیاز و بادمجان ها را روی آن چیده و حلقه های گوجه فرنگی و سیب زمینی را روی آن قرار دهید و بازهم ادویه مغز لیمو عمانی روی آن بریزید
یک بشقاب روی قابلمه بگذارید و از کنار آن آب روغن آبغوره و آبی که از پختن گوشت باقیمانده در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید.