خاگینه گل محمدی

خاگینه گل محمدی

مواد لازم:

تخم مرغ: 5 عدد
پودر گل محمدی: 5 قاشق سوپ خوری
آرد: 2 قاشق سوپ خوری
شیر یا آب: 2 قاشق سوپ خوری
گردو خیلی ریز شده: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری برای سرخ کردن

طرز تهیه:

تمام مواد خاگینه ( بجز روغن مایع و گردو ) را در کاسه مناسبی ریخته و با هم زن برقی به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و حجم مواد کمی بیشتر شود. گردو را نیز به مواد اضافه کنید. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود. مایه آماده را داخل تابه ریخته و یکدست پخش کنید. حرارت را ملایم کرده و روی تابه یک دم کنی قرار دهید و یک ربع صبر کنید تا مایه خودش را بگیرد و وقتی با انگشت روی آن را لمس می کنید شل نبوده و به دست نچسبد. سپس آنرا برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.