مواد لازم:
بوقلمون خرد شده: 1 کیلو گرم
پیاز درشت: 1 عدد
آبلیمو ترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا بوقلمون را خوب بشویید. آن را خرد کنید و در صافی قرار دهید تا آب آن به طور کامل تخلیه شود. سپس بوقلمون آماده شده را در یک ظرف چینی بریزید. نمک، فلفل، پیاز، روغن، زعفران و لیمو ترش را به آن اضافه کنید. به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه آن را به سیخ زده و روی اجاق قرار دهید تا کباب شود. این غذا فوق العاده مقوی است. برای افرادی که طبع سرد دارند بسیار مفید است.