خورشت متنجن

Stew Duck

مواد لازم:

مرغابی اردک یا مرغ:  1 عدد

مغز گردو:  500 گرم

قیسی: 250 گرم

کشمش: 200 گرم

رب انار: 2 قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری

شکر: 3 قاشق سوپ خوری

گلپر: 2 قاشق چایی خوری

آبغوره: 1 الی 2 پیمانه

زردچوبه و نمک: به مقدار لازم

طرزتهیه:

مرغ یا مرغابی را پاک کرده و بشویید و کمی نمک بزنید. مغز گردو را ساییده و نرم کنید. در یک قابلمه آبغوره، زردچوبه و نمک را با 1 لیوان آب بجوشانید. گردو ساییده را اول کمی در آب حل کنید سپس داخل قابلمه بریزید و بگذارید 5 ساعت با حرارت ملایم بپزد. اگر غلیظ بود در آن آب سرد بریزید تا گردو به روغن بیفتد. ترشی و نمک آنرا اندازه کنید.

توجه داشته باشید هر قدر پخت گردو طولانی تر باشد خورش بهتر جا میفتد. مرغ را با کمی روغن تفت دهید و به قابلمه اضافه کنید. بعد از آنکه پخته شد رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کرده و بعد قیسی و کشمش را در خورش بریزید و اجازه دهید تا خوب پخته شود. در انتها به خورش گلپر بزنید و بگذارید تا روغن بیاندازد.