مواد لازم:
مرغابی اردک یا مرغ: 1 عدد
مغز گردو: 500 گرم
قیسی: 250 گرم
کشمش: 200 گرم
رب انار: 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
شکر: 3 قاشق سوپ خوری
گلپر: 2 قاشق چایی خوری
آبغوره: 1 الی 2 پیمانه
زردچوبه و نمک: به مقدار لازم
طرزتهیه:
مرغ یا مرغابی را پاک کرده و بشویید و کمی نمک بزنید. مغز گردو را ساییده و نرم کنید. در یک قابلمه آبغوره، زردچوبه و نمک را با 1 لیوان آب بجوشانید. گردو ساییده را اول کمی در آب حل کنید سپس داخل قابلمه بریزید و بگذارید 5 ساعت با حرارت ملایم بپزد. اگر غلیظ بود در آن آب سرد بریزید تا گردو به روغن بیفتد. ترشی و نمک آنرا اندازه کنید.
توجه داشته باشید هر قدر پخت گردو طولانی تر باشد خورش بهتر جا میفتد. مرغ را با کمی روغن تفت دهید و به قابلمه اضافه کنید. بعد از آنکه پخته شد رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کرده و بعد قیسی و کشمش را در خورش بریزید و اجازه دهید تا خوب پخته شود. در انتها به خورش گلپر بزنید و بگذارید تا روغن بیاندازد.