مواد لازم:
لپه: 1 پیمانه
برنج نیم کوب: 1 پیمانه
تره، جعفری، گشنیز خرد شده: 6 پیمانه
پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
آبغوره: به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازم
روغن کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا کاملا بپزد. برنج و سبزی را همراه با نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم سپس آنها را نیز به لپه اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت می دهیم سپس پودر زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در مرحله آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. موقع سرو غذا می توان از آبغوره استفاده کرد.