مواد لازم برای 4 نفر:
لپه: 2/1 پیمانه
بلغور جو: 1 پیمانه
هویج: 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط
ساق کرفس خرد شده: 2 پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
روغن کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:
لپه و بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. بلغور جو را همراه آب، زردچوبه و نمک می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده و کرفس نگینی شده را به همراه لپه به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب، فلفل و زنجبیل در مخلوط کن ریخته تا نرم شود مدتی آنرا جدا می پزیم. سپس به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.