سوپ لپه

split peas soap

مواد لازم برای 4 نفر:

لپه: 2/1 پیمانه

بلغور جو: 1 پیمانه

هویج: 1 عدد متوسط

گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط

ساق کرفس خرد شده: 2 پیمانه

نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم

روغن کنجد: به میزان لازم

روش تهیه:

لپه و بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. بلغور جو را همراه آب، زردچوبه و نمک می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده و کرفس نگینی شده را به همراه لپه به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب، فلفل و زنجبیل در مخلوط کن ریخته تا نرم شود مدتی آنرا جدا می پزیم. سپس به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.