خورشت قیمه کنگر

Conger Stew

مواد لازم:

کنگر: 500 گرم پاک شده

پیاز: 1 عدد

روغن: به میزان لازم

گوشت گوسفندی: 500 گرم

زردچوبه: به مقدار لازم

لپه: 1 پیمانه

نمک، فلفل و تخم گشنیز: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری

محلول زعفران: 1 قاشق چایی خوری

پودر لیمو عمانی: 1 قاشق سوپ خوری

دارچین: به مقدار لازم

طرز تهیه:

کنگر را پاک کرده، شسته و کنار بگذارید. پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. پیاز را کمی سرخ کرده و گوشت ها را نیز همراه با پیاز تفت دهید. زرد چوبه و کنگر ها را اضافه کنید. لپه را بجوشانید و آب آن را دور بریزید و به کنگر گوشت اضافه کنید. فلفل و تخم گشنیز را اضافه کرده و پس از آن کنگر، گوشت، رب گوجه فرنگی، محلول زعفران، پودر لیمو عمانی، دارچین و نمک را اضافه و صبر کنید خورش جا بیفتد.