مواد لازم:
کنگر: 500 گرم پاک شده
پیاز: 1 عدد
روغن: به میزان لازم
گوشت گوسفندی: 500 گرم
زردچوبه: به مقدار لازم
لپه: 1 پیمانه
نمک، فلفل و تخم گشنیز: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
محلول زعفران: 1 قاشق چایی خوری
پودر لیمو عمانی: 1 قاشق سوپ خوری
دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه:
کنگر را پاک کرده، شسته و کنار بگذارید. پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. پیاز را کمی سرخ کرده و گوشت ها را نیز همراه با پیاز تفت دهید. زرد چوبه و کنگر ها را اضافه کنید. لپه را بجوشانید و آب آن را دور بریزید و به کنگر گوشت اضافه کنید. فلفل و تخم گشنیز را اضافه کرده و پس از آن کنگر، گوشت، رب گوجه فرنگی، محلول زعفران، پودر لیمو عمانی، دارچین و نمک را اضافه و صبر کنید خورش جا بیفتد.