مواد لازم :
گوشت گوساله : 1 کیلو
پیاز : 2 عدد
روغن و زردچوبه : مقداری
نخود : 100 گرم
به رسیده : 1 کیلو
کشمش : 150 گرم
رب انار : نصف استکان
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سیب زمینی : 2 عدد
طرزتهیه:
گوشت را با نخود، پیاز داغ، روغن و زردچوبه بگذارید تا بپزد. به را با قطعات دلخواه تقسیم کرده همراه با کشمش به مواد بیفزایید. وقتی مواد جا افتاد، رب انار، نمک و فلفل را اضافه کنید. در آخر سیب زمینی های درشت خرد شده را نیز اضافه کرده و بعد از پخت سرو کنید.