مواد لازم برای 4 نفر
برنج: 2 پیمانه
لپه: 1 پیمانه
کشمش: 1 پیمانه
پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ
نمک، زنجبیل، دارچین و ادویه پلویی: به مقدار لازم
زعفران آب شده: به میزان لازم
روغن کنجد: به مقدار لازم
روش تهیه:
برنج و لپه را از قبل جداگانه خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زرد چوبه می پزیم تا کاملا بدون آب شود. پیاز را با روغن و کنجد با کمی زردچوبه تفت می دهیم. مدتی بعد ادویه پلویی، دارچین و زنجبیل را افزوده و کمی تفت می دهیم. در آخر کشمش را اضافه می کنیم. برنج را با آب و نمک می جوشانیم چند دقیقه قبل از صاف کردن لپه را به آن اضافه کرده و برنج را آبکش می کنیم. موقع دم کردن پیاز و کشمش آماده شده را وسط برنج قرار میدهیم. مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو دم بکشد.