مقبول پلو

maghboulpolo

مواد لازم برای 4 نفر

برنج: 2 پیمانه

لپه: 1 پیمانه

کشمش: 1 پیمانه

پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ

نمک، زنجبیل، دارچین و ادویه پلویی: به مقدار لازم

زعفران آب شده: به میزان لازم

روغن کنجد: به مقدار لازم

روش تهیه:

برنج و لپه را از قبل جداگانه خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زرد چوبه می پزیم تا کاملا بدون آب شود. پیاز را با روغن و کنجد با کمی زردچوبه تفت می دهیم. مدتی بعد ادویه پلویی، دارچین و زنجبیل را افزوده و کمی تفت می دهیم. در آخر کشمش را اضافه می کنیم. برنج را با آب و نمک می جوشانیم چند دقیقه قبل از صاف کردن لپه را به آن اضافه کرده و برنج را آبکش می کنیم. موقع دم کردن پیاز و کشمش آماده شده را وسط برنج قرار میدهیم. مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو دم بکشد.