مواد لازم برای 4 نفر:
برنج: 3 پیمانه
نخود: 1 پیمانه
تره (تره خشک – تره تازه – تره کوهی ): به میزان لازم
پیاز: 1 عدد متوسط
نمک، زردچوبه، ادویه پلویی، پودر زیره: به میزان لازم
روغن کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:
برنج و نخود را از قبل خیس می کنیم. نخود را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا کاملا پخته و بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد، کمی ادویه و پودر زیره تفت می دهیم. سپس تره را به آن اضافه کرده و مدت کوتاهی تفت می دهیم. برنج را به همراه 5 پیمانه آب و مقداری روغن و نمک می پزیم. زمانی که آب برنج تقریبا تمام شد مواد آماده شده را به آن اضافه کرده و برنج را دم می کنیم.