خوراک ماهیچه

muscle feed

ماهیچه با استخوان: نیم کیلو
پیاز چار قاچ: ۱عدد
چار سبزی: ۱ دسته (جعفری،کرفس،نعنا،ترخون)
نمک و فلفل: به مقدار لازم
گوشت را با دو لیتر آب در یک دیگ روی شعله تند بگذارید و کف آن را بگیرید.
سپس پیاز و چار سبزی را اضافه کنید.
شعله را کم کنید،در دیگ را ببندید و گوشت را سه ساعت بپزید. در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و در درِ دیگ را نیمه باز بگذارید تا مقدار آب گوشت به ۲ پیمانه برسد.
سپس ماهیچه ها را درسته در دیس بچینید.آب را میتوانید روی ماهیچه ها بریزید یا در کاسه ای جدا کنار ماهیچه بگذارید.