مواد لازم:
لپه خیسانده: یک پیمانه
پیاز حلقه حلقه: ۲عدد
سیر کوبیده: ۲پر
گشنیز ساطوری: یک پیمانه
آب قلم گوسفندی: ۳پیمانه
میخک و هل سابیده شده: هرکدام ۲عدد
زنجبیل و دارچین: یک نخود
زیره درسته: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نصف پیازها را در سه قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه،سیر،دارچین،میخک،هل،زنجبیل و زیره را اضافه کرده و تفت دهید.لپه را اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید.سپس آب قلم را با ۴ پیمانه آب و مقداری نمک در قابلمه بریزید تا جوش بیاید.
در قابلمه را ببندید تا دوساعت بپزد.
پیاز باقی مانده را سرخ کرده و هنگام کشیدن ظرف سوپ را با پیازداغ و گشنیز تزیین کنید.