شربت پنیرک

panirak syrup

مواد لازم برای ۶ لیوان:
گل پنیرک: ۳ قاشق غذاخوری
آب سرد: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
عرق بیدمشک، گلاب، عرق نعنا، بهار نارنج، تخم شربتی: به مقدار دلخواه
تخم شربتی: ۶ قاشق غذاخوری
شکر: به مقدار شیرینی دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا گل پنیرک را با ½ لیوان آب سرد خیس کنید. ۳۰ دقیقه خیس خوردن کافی است تا یک عصاره رنگی و غلیظ به دست بیاید. سپس گل پنیرک را از صافی رد کنید. تخم شربتی را هم بخیسانید تا ژله‌ای شود. آب و شکر و عرق مورد علاقه خود را به عصاره گل پنیرک اضافه کنید.شربت را داخل لیوانها بریزید سپس به هر لیوان یک قاشق غذاخوری تخم شربتی هم اضافه کنید.این شربت به تنهایی مزه خاصی ندارد اما خواص آن بسیار زیاد است.

برای تهیه شربت پنیرک به رنگ ها و مزه های مختلف پست بعد را دنبال کنید.