قیمه نثارا

gheyme-nesara

طرز تهیه خلال پوست پرتقال:
پی سفید پوست پرتقال را دراورده و قسمت نارنجی آن را خلال کنید.روی بخاری قرار دهید تا خشک شود.

بعد از ۲ الی ۳ بار جوشاندن آب آنرا خالی کرده تا تلخیش گرفته شود.

طرز تهیه  قیمه نثارا:
پیاز داغ فراوان درست کنید. گوشت خورشتی را سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید. سپس داخل آن آب ریخته تا بپزد.یکساعت مانده به جا افتادن نمک را اضافه کنید. سپس جداگانه رب، هل ، دارچین و فلفل سیاه را سرخ کرده به مواد قبلی اضافه کنید تا جا بیفتد. نیم ساعت مانده به آوردن خورشت خلال پسته،بادام، زرشک و پوست پرتقال را تفت داده کمی شکر زده به مواد قبلی اضافه کنید و با برنج سرو کنید.