هویج پلو

هویج پلو

مواد لازم:
برنج: ۵ پیمانه
هویج درشت رنده شده :5 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده :۳۰۰ گرم
زرشک ۱: پیمانه
پیاز داغ: ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: نصف استکان
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
پیاز داغ درست کرده و به ترتیب نمک،فلفل ،زردچوبه و رب را داخلش تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و هویج را ریخته و درش را بگذارید. ۲۰ دقیقه زمان دهید تا با شعله متوسط آب هویج کشیده شود،روغن انداخته و سرخ شود. مرتب هم بزنید تا نسوزد.زرشک را سرخ کرده و زعفران را اضافه کنید و وقتی هویج سرخ شد مخلوط زعفرانی را اضافه کنید.
برنج را آب کش کرده و مواد را لایه لایه بریزید و دم کنید.