گزنه تره

گزنه تره

مواد لازم :
گزنه خرد شده: 500 گرم

سیر له شده : 4 حبه درشت

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

آب نارنج یا آبغوره : 4/1 پیمانه

تخم مرغ: 3 عدد

طرزتهیه :
گزنه را به همراه سیر در روغن حدود 5 دقیقه تفت دهید تا سبزی آن کمی تیره شود.سپس نمک و فلفل را افزوده و با نصف لیوان آب روی شعله ملایم بپزید تا آب آن کشیده شود.آنگاه آب نارنج یا آبغوره را به خورش اضافه کرده و تخم مرغ ها را روی آن بشکنید.در ظرف را بگذارید تا با شعله ملایم کاملا پخته و تخم مرغ ها بسته شود. می توانید این غذا را با نان یا برنج سرو کنید.