مواد لازم :
گزنه خرد شده: 500 گرم
سیر له شده : 4 حبه درشت
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
آب نارنج یا آبغوره : 4/1 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
طرزتهیه :
گزنه را به همراه سیر در روغن حدود 5 دقیقه تفت دهید تا سبزی آن کمی تیره شود.سپس نمک و فلفل را افزوده و با نصف لیوان آب روی شعله ملایم بپزید تا آب آن کشیده شود.آنگاه آب نارنج یا آبغوره را به خورش اضافه کرده و تخم مرغ ها را روی آن بشکنید.در ظرف را بگذارید تا با شعله ملایم کاملا پخته و تخم مرغ ها بسته شود. می توانید این غذا را با نان یا برنج سرو کنید.