بریانی اصفهان

بریانی اصفهان

مواد لازم:
گوشت نیم پز چرخ شده همراه با پیاز به ازای هر نفر: ۱۰۰ گرم
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: مقداری
نعنا، نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را داخل ظرف می ریزیم و زعفران را به آن اضافه می کنیم. سپس آبلیمو را اضافه کرده و نمک، فلفل، نعنا و دارچین را داخل مواد می ریزیم. اجازه میدهیم تا گوشت بپزد. بعد از پخت گوشت مقداری آب گوشت را از قابلمه برداشته و کنار میگذاریم. سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن ریخته پس از داغ شدن مقداری دارچین کف آن می پاشیم. سپس مواد گوشتی را روی آن پهن کرده و روی مواد را صاف میکنیم. ۵ دقیقه می گذاریم بپزد. سپس مقداری از آب گوشت را روی نان سنگک می ریزیم و بعد بریانی را روی نان برمیگردانیم. یک تکه نان سنگک روی آن قرار داده و باز مقداری آب گوشت روی آن می ریزیم.