مواد لازم :
نخود: ۲۵۰ گرم
گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه خورشتی: به مقدار لازم
آرد : ۲ پیمانه
اسفناج: ۲ کیلو
سیر:۱ عدد کامل
آب نارنج: ۱ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا نخود را به مدت چند ساعت خیس کرده سپس با میزان لازم آب بجوشانید. بعد از نیم پز شدن داخل آبکش ریخته پوسته آن را جدا کنید.گوشت را خرد کرده همراه با پیاز تفت دهید. فقط در حدی که بوی بد آن گرفته شود. نمک، فلفل و زردچوبه خورشتی را اضافه کرده و دو تا سه پیمانه آب را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود. در قابلمه آب ریخته بگذارید بجوشد. آرد را با مقداری آب سرد حل کرده در آب درحال جوش بریزید. سپس اسفناج خرد شده را اضافه کنید. در زمان جوش آمدن اسفناج، نخود و گوشت نیم پز را اضافه کنید بگذارید کاملا لعاب دهد. در حین پخت گاه گاهی مواد را هم بزنید. نیم ساعت آخر پخت سیر داغ را به همراه آب نارنج به آش اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید.