مواد لازم:
روغن: 2 قاشق سوپ خوری
آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری
آب: 2 پیمانه
آبلیمو: 2 قاشق سوپ خوری
گردو: 4 عدد ساییده
دارچین: 1 قاشق چایی خوری
محلول زعفران: 2/1 قاشق چایی خوری
خاک قند یا پودر قند: به میزان دلخواه
طرزتهیه:
روغن را در یک تابه گود داغ کنید. آرد برنج را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و متمایل به قهوه ایی شود. سپس آب، پودر قند، آبلیمو، گردو و دارچین را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. در مرحله آخر پخت زعفران را اضافه کنید. این غذا همراه با نان و یا به صورت ترید سرو می شود.