اشکنه قند

Sugar Soap

مواد لازم:

روغن: 2 قاشق سوپ خوری

آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری

آب: 2 پیمانه

آبلیمو: 2 قاشق سوپ خوری

گردو: 4 عدد ساییده

دارچین: 1 قاشق چایی خوری

محلول زعفران: 2/1 قاشق چایی خوری

خاک قند یا پودر قند: به میزان دلخواه

طرزتهیه:

روغن را در یک تابه گود داغ کنید. آرد برنج را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و متمایل به قهوه ایی شود. سپس آب، پودر قند، آبلیمو، گردو و دارچین را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. در مرحله آخر پخت زعفران را اضافه کنید. این غذا همراه با نان و یا به صورت ترید سرو می شود.