قلیه کدو حلوایی
مواد لازم :
کدو حلوایی : 250 گرم
روغن : 2 قاشق سوپ خوری
سیر : 1 حبه رنده شده
آب : 4/1 پیمانه
عدس : 2/1 پیمانه
محلول زعفران : 2/1 قاشق چایی خوری
شکر : 1 قاشق سوپ خوری
دارچین : 2/1 قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
پوست تخم کدو را جدا کرده به صورت مکعبی شکل خرد کنید ،همراه با مقدار کمی آرد بپزید .عدس را از قبل پخته و با محلول زعفران به کدو اضافه کنید.
اجازه دهید آب کدو بطور کامل کشیده شود، در صورت تمایل می توانید سیر رنده شده که بامقداری کمی روغن تفت داده اید را در این مرحله اضافه کنید. مخلوط حاصل را پوره کرده و کمی به آن شکر اضافه کنید.قلیه کدو حلوایی شما آماده است. نوش جان بفرمایید.