مواد لازم :
برنج 3 پیمانه – نمک 4 قاشق سوپ خوری – مرغ 4 تیکه – روغن کنجد 1 پیمانه – سیر 1 حبه – پیاز 1 عدد رنده شده – برگ بو 1 عدد – هویج 1 عدد – فلفل قرمز 2/1 قاشق چایی خوری – دم کرده زعفران 1 قاشق سوپ خوری – آب 1 پیمانه – شوید خشک 2/1 پیمانه – مغز پسته تازه 2 پیمانه – گلاب 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
برنج را پاک کنید و بشویید و با 3 قاشق سوپ خوری نمک خیس کنید. مرغ را نمک زده و با روغن تفت دهید. سپس در قابلمه به همراه سیر، پیاز، برگ بو، هویج، فلفل قرمز و مقداری از زعفران آب شده و 1 پیمانه آب با حرارت ملایم بپزید. آب برنج را خالی کرده و در آب جوش بپزید و سپس آبکش کنید. شوید و پسته را در آبکش با آن مخلوط کرده و مجددا در قابلمه ریخته و پلو را دم کنید. پس از آنکه دم کشید ما بقیه محلول زعفران را با گلاب مخلوط کرده و به همراه 2/1 پیمانه روغن روی پلو بریزید.