خورشت سیب

Apple-stew

مواد لازم :

گوشت خورشتی 400 گرم – سیب گلاب 6 عدد – شیره انگور نصف پیمانه – پیاز بزرگ 1 عدد – سرکه 1 قاشق غذاخوری – آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری – روغن مایع به اندازه کافی – نمک فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم.

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا نرم شود. مقداری زردچوبه اضافه کنید. سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. چند لیوان آبجوش به آن اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم بپزد. سیب هارا پوست کنده و هسته آن را جدا کنید. سپس در تابه ای مقداری روغن ریخته و سیب ها را تفت داده تا سرخ شود. بعد از پخت گوشت، سیب هارا به همراه شیره ی انگور و سرکه به خوشت اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. برای لعاب دادن به خورشت ، آرد ذرت را به آرامی در نصف لیوان آب سرد حل کنید. سپس آن را به خورشت اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت روغن بیاندازد.