مواد لازم برای 4 نفر:
عدس: 2/1 پیمانه
لوبیا سفید: 1 پیمانه
برنج نیم کوب: 4 قاشق غذاخوری
بلغور گندم: 4 قاشق غذاخوری
تره، جعفری، شنبلیله: 400 گرم
سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
سیب زمینی: 4 عدد کوچک
پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری و پودر زیره: به مقدار لازم
روغن کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:
حبوبات را ازقبل خیس می کنیم. لوبیا را با آب و مقداری زردچوبه مدتی می پزیم. مدتی که از پخت لوبیا گذشت؛ سبزی را به تیکه های بزرگ خرد میکنیم و همراه عدس، برنج، بلغور سیب زمینی، نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد، ادویه، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت می دهیم و به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. در انتها آب حبوبات و سیب زمینی را جدا می کنیم و بقیه مواد را کوبیده و در ظرف دیگری می ریزیم.