مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه، سبوس دوم برنج یک قاشق غذاخوری سر صاف، روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری، ماش ۳۵۰ گرم، شويد به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا ماش را تمیز کرده و بشویید و با 2 لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتاً پخته و آب آن شود. سپس برنج، سبوس برنج، شوید و آب را با ماش مخلوط کرده و در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد و آب آن خشک شود. سپس روغن را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید دم بکشد. میتوانید ماش را از شب قبل خیس دهید و همزمان با برنج مخلوط طبخ نمایید.
خواص: این غذا برای افراد کمخون و کودکان در حال رشد و افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و نیز به علت وجود شوید برای ناراحتیهای گوارشی به ویژه نفخ معده سودمند است.