ماش پلو با لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم (براي 5 تا 6 نفر):

برنج ۴ پیمانه، سبوس دوم برنج يك قاشق غذاخوری سر صاف، لوبيا چشم بلبلی ۲۰۰ گرم، ماش ۲۵۰ گرم، روغن زیتون 4 غذاخوری، نمک به مقدار لازم.

طرز تهیه:

لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیس داده‌ايد، روی حرارت مناسب بگذارید تا بپزد به طوری که پس از پخته شدن آب آن تمام شود. سپس ماش را نیز همانند لوبیا جداگانه بپزید. حال برنج را که از 6 ساعت قبل شسته‌اید، با لوبیا، ماش، آب و نمک مخلوط نموده و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بپزد. پس از خشک شدن آب برنج، روغن را به آن اضافه کنید  و اجازه دهید دم بکشد.