مواد لازم (برای ۴ تا ۵ نفر):
گردوی چرخ شده نصف لیوان، مغز بادام خام چرخ شده نصف لیوان، پیاز کوچک ۱ عدد، سيبزمینی یک عدد، هویج ۱ عدد، رب انار یک قاشق غذاخوری، شيره انگور یا عسل سه قاشق غذا خوری سر صاف، پودر سماق یک قاشق غذاخوری، روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری، نمک و دارچین و زعفران از هر کدام نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا گردو و بادام آسیاب شده را با یک عدد پیاز كه به صورت ریز خرد شده به همراه يک ليوان آب در ظرف مناسب بریزید و روي اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا روغن بیاندازد. توجه داشته باشید که اگر در حین پخت غلظت خورشت بالا رفت، به آن کمی آب سرد اضافه کنید. هویج را به همراه سیبزمینی به طور جداگانه با کمی آب بپزید و آن را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآید. سپس رب انار و شیره انگور و دارچین و زعفران را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید خورشت به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزد و کاملا جا بیفتد.