کتلت لوبیا

 مواد لازم:

 پیاز ۳۰۰ گرم،  لوبیا سفید ۲۰۰ گرم، جعفری ۱۰۰ گرم، روغن زیتون ۲۵۰ گرم، آرد جوانه گندم ۵۰ گرم، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم.

  طرز تهیه:

لوبیا را مدتی در آب بگذارید تا خوب خیس بخورد. سپس آن را با آب خودش پخته و بعد خوب له کنید. پیاز و جعفری خرد شده، لوبيا، فلفل و نمك را خوب مخلوط کرده و به شكل‌های دلخواه در آورید. سپس هر دو طرف آن را به آرد آغشته کرده و در سینی فر که از قبل آن را چرب نموده‌اید قرار داده و بگذارید در دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد بپزد. برای تزیین کتلت زمانی از کاهو و گوجه ‌فرنگی استفاده نمایید.