مواد لازم (برای 3 تا 4 نفر):
لپه 1/5 لیوان، پیاز متوسط ۱ عدد، آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری، پودر نان سنگک به مقدار لازم، پودر زیره ۱ قاشق چایخوری، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم، زعفران خیلی کم.
طرز تهیه:
لپه را که از شب قبل خیس دادهاید، با کمی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد، طوری که آب آن کاملاً کشیده شود. پس از خنک شدن آن را چرخ کرده و با آرد نخودچی، پودر زیره و لپه مخلوط نماييد. حال ادویهها و زعفران را به همراه یک قاشق غذاخوری پودر نان سنگک به سایر مواد بیافزاید و مخلوط را خوب ورز دهید تا خودش را بگیرد. مواد به دست آمده را با قالب یا دست به شکل شامی درآورید و در سینی فر که قبلاً آن را چرب کردهاید، بچینید و در فر با حرارت ملایم طبخ کنید. بعد از پخته شدن یک طرف، طرف دیگر را برگردانید تا کاملا آماده شود. این غذا را میتوانید با سبزيجات بخارپز و سس گوجه فرنگی میل نمايید.