گوشت بلدرچین

Quail

خواص گوشت بلدرچین:

1.تقویت و استحکام استخوان ها، به دلیل مقادیر بالای ویتامین D به پیشگیری و درمان پوکی استخوان کمک میکند.

2.مراقبت از سلامت قلب،پروتیین موجود درگوشت بلدرچین در پایداری سطح کلسترول بد خون در بدن بسیار موثر است.به همین دلیل متخصصان توصیه میکنند که از گوشت بلدرچین برای مراقبت و سلامت قلب استفاده کنند.

3.ترمیم بافت های بدن

4.مقابله با کم خونی

5.تقویت سیستم ایمنی

6.رفع مشکلات گوارشی

7.رفع مشکلات تنفسی

8.مراقبت از پوست

9.تامین انرژی بدن

10.سلامت مغز و بهبود حافظه

11.سلامت چشم

تذکر: استفاده از گوشت بلدرچین در دوران بارداری باید با تجویز پزشک باشد.