مواد لازم:
مرغ کامل (تکه نشده) ترجیحاً جوجه جوان مرغ 1 عدد، زرشک 1 لیوان، گشنیز تازه و برگ تازه کاسنی (در صورت دسترسی) به اندازهای که شکم مرغ را پر نماید، نمک، فلفل، دارچین و آویشن به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را تمیز کرده و شکم آن را خالی نمایید و بشویید و در حالت عمودی بگذارید تا آب آن شکم خالی شود. سبزیها را شسته و خرد نمایید. زرشک را 10 دقیقه قبل از مصرف بخیسانید و آبکشی نمایید و بگذارید خشک شود. سپس زرشک را با سبزیها مخلوط کرده و داخل شکم مرغ بریزید و شکم آن را بدوزید. نمک، فلفل، دارچین و آویشن را به مرغ اضافه کرده و با 1 لیوان آب بگذارید با حرارت ملایم بپزد. پس از پختن نخ شکم را بردارید و آن را در دیس بکشید.