باسلام و خداقوت
آقای دکتر من و همسرم دارای طبع دموی با غلبه ی بلغم شدید هستیم و به توصیه ی شما سردیجات و ادویه را تا یک ماه از برنامه ی غذاییمان حذف کردیم ولی موضوعی که مورد سوال من است این است که بیشتر مواد غذایی که در سایت مشاهده کردم سرد بودند و من نمیدانم چه غذایی گرم است که آن را تهیه کنم…
در ضمن همسرم به توصیه ی شما هفته ای دوبار میتوانند گوشت استفاده کنند….
اگر امکان دارد درباره ی صحیح بودن استفاده ی کدامیک از روغن های کنجد زیتون ویا دنبه هم توضیح دهید….
با سلام
غذاهای با طبع گرم و تر در اکثر سایتهای طب سنتی موجود است که میتواند مورد استفاده شما قرار گیرد. بهترین روغنها در مرحله اول روغن زیتون و در مرحله بعد روغن کنجد و در نهایت روغن دنبه است. ولی برای سرخ کردنیها روغن کنجد مناسبتر است.