منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : خواص مواد غذایی, خوراک کرفس, دکتر اسلامی پور, طب سنتی, طب سنتی ایران, طرز تهیه, غذای سالم, گرم و تر, مزاج خوراک کرفس مواد لازم برای 4 نفر: ساقه کرفس خورد شده: 3 پیمانه کدو: 2 عدد متوسط هویج: 1 عدد بزرگ سیب زمینی: 1 عدد متوسط گوجه فرنگی: 5 عدد پیاز خرده شده: 1 عدد متوسط نمک، زردچوبه، فلفل، ز... ادامه مطلب
منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : آش نخود, خواص, خواص مواد غذایی, دکتر اسلامی پور, طب سنتی, طب سنتی ایران, طرز تهیه, گرم و تر, مزاج آش نخود مواد لازم: نخود: نصف پیمانه ماش: 1پیمانه برنج نیم کوب: 1پیمانه تره، جعفری، گشنیزخرد شده: 6پیمانه سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم پیاز خردشده: 1عدد متوسط نمک، زرد چوبه، زن... ادامه مطلب
منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : خواص مواد غذایی, خوراک لوبیا چشم بلبلی, دکتر اسلامی پور, طب سنتی, طرز تهیه, گرم و تر, مزاج خوراک لوبیا چشم بلبلی مواد لازم برای 4 نفر: لوبیا چشم بلبلی: 2 پیمانه ماش: 2 پیمانه شوید: 4 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و ادویه کاری: به میزان لازم روغن کنج... ادامه مطلب
منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : خواص مواد غذایی, دکتر اسلامی پور, طب سنتی, طب سنتی ایران, طرز تهیه, گرم و تر, مزاج, نخود پلو پلو نخود با تره مواد لازم برای 4 نفر: برنج: 3 پیمانه نخود: 1 پیمانه تره (تره خشک – تره تازه – تره کوهی ): به میزان لازم پیاز: 1 عدد متوسط نمک، زردچوبه، ادویه پلویی، پودر زیره: به میزان لازم... ادامه مطلب
منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : آش ترخون, خواص, خواص مواد غذایی, خورش زرشکیه, دکتر اسلامی پور, طب سنتی, طب سنتی ایران, طرز تهیه, گرم و تر, مزاج آش ترخون مواد لازم برای 4 نفر: برنج نیم کوب: 1 پیمانه بلغور گندم: 2/1 پیمانه تره خرد شده: 2 پیمانه تره خشک: 2 قاشق غذاخوری لوبیا سفید: 1 پیمانه عدس، نخود و لوبیا چشم بلبلی: 1 پیمانه پیا... ادامه مطلب
منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : اشکنه قند, خواص, خواص مواد غذایی, دکتر اسلامی پور, طب سنتی, طب سنتی ایران, گرم و تر, مزاج اشکنه قند مواد لازم: روغن: 2 قاشق سوپ خوری آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری آب: 2 پیمانه آبلیمو: 2 قاشق سوپ خوری گردو: 4 عدد ساییده دارچین: 1 قاشق چایی خوری محلول زعفران: 2/1 قاشق چایی خوری خاک ... ادامه مطلب
منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : اشپل ماهی, خواص مواد غذایی, دکتر اسلامی پور, طب سنتی, طب سنتی ایران, طرز تهیه, کوکو تخم ماهی, گرم و تر, مزاج کوکو تخم ماهی مواد لازم: تخم ماهی: 100 گرم تره: 100 گرم آرد: 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ: 5 تا 6 عدد طرز تهیه: تخم ماهی را با تره خرد شده، زرده تخم مرغ و آرد کاملا مخلوط نمایید تا مایع یکدست ... ادامه مطلب
منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : آش ماش, خواص مواد غذایی, دکتر اسلامی پور, طب سنتی, طب سنتی ایران, طرز تهیه, گرم و تر, مزاج آش ماش مواد لازم: ماش: 2 پیمانه برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه تره، جعفری، گشنیز خرد شده: 500 گرم پودر نعنا خشک: به میزان لازم پیاز خرد شده: 2 عدد متوسط نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه ... ادامه مطلب
منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : آبگوشت آجیلی, آبگوشت چهار مغز, خواص مواد غذایی, دکتر اسلامی پور, طب سنتی, طب سنتی ایران, طرز تهیه, گرم و تر, مزاج آبگوشت آجیلی مواد لازم: گوشت آبگوشتی: 1 کیلو نخود: 4/1 پیمانه پیاز: 1 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری جو پوست کنده: 2 قاشق سوپ خوری گندم پوست کنده: 2 قاشق سوپ خوری لپه: 2 قاشق سوپ خوری سی... ادامه مطلب
منتشر شده در - 17 مهر 1399 admin غذای سالم،زندگی سالمبرچسب : خواص مواد غذایی, دکتر اسلامی پور, شوید قورمه, طب سنتی, طب سنتی ایران, طرز تهیه, گرم و تر, مزاج شوید قورمه مواد لازم: روغن: 6 تا 7 قاشق سوپ خوری پیاز متوسط: 1 عدد ساطوری مرغ متوسط: 1 عدد ( 8 تیکه ) شوید: 500 گرم ساطوری گوجه سبز: 500 گرم شکر: 1 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل: به میزان لازم طرزت... ادامه مطلب