خانه وبلاگصفحه 18
تقویت‌کننده‌های-قلب

تقویت‌کننده‌های قلب

عوامل غیرخوراکی حفظ سلامت قلب حالات روانی (اغراض نفسانی) مانند فرح، شادی، سرور، غم، اندوه و غضب از عمده عوامل موثر در تعیین سلامتی یا بیماری قلب هستند. از میان این حال...
ادامه مطلب

مزاج و مصلحات گوشت

انواع گوشت‌ها دارای طبیعت خاص خود می‌باشند. به عنوان مثال طبیعت گوشت گوساله سرد و تر و طبیعت گوشت بوقلمون گرم و خشک است. افراد بهتر است با توجه به طبیعت خود(سرد مزاج ی...
ادامه مطلب

مزاج و مصلحات میوه‌ها

هر ماده غذایی دارای طبیعتی مخصوص به خود (گرم، سرد، خشک، تر) است. به عنوان مثال طبیعت فلفل گرم و خشک و طبیعت کاهو سرد و تر می‌باشد. برای جلوگیری از بروز عوارض ناشی از مصر...
ادامه مطلب

مزاج و مصلحات لبنیات

انواع لبنیات دارای طبیعتی خاص به خود می‌باشند. به عنوان نمونه طبیعت پنیر سرد و تر می‌باشد که بهتر است با مصلحش که سیاه دانه یا گردو می‌باشد استفاده شود، تا در طولا...
ادامه مطلب

مزاج و مصلحات سبزیجات

انواع سبزیجات دارای مزاج مختلفی می‌باشد. به عنوان مثال قارچ مزاج سرد و تر می‌باشد. برای جلوگیری از بروز عوارض ناشی از مصرف زیاد آن‌ها بهتر است انواع سبزیجات با مص...
ادامه مطلب

مزاج و مصلحات حبوبات

هر یک از انواع حبوبات دارای مزاج خاص به خود می‌باشند. به عنوان مثال طبیعت برنج سرد و خشک و طبیعت نخود گرم و تر می‌باشد. افراد بهتر است با توجه به طبیعت خود(گرم مزاج ی...
ادامه مطلب
چه-غذاهایی-را-با-هم-نخوریم

چه چیزهایی را با هم نخوریم؟

مصرف بسیاری از غذاها با هم سبب بروز مشکلات زیادی می‌شود. مصرف بعضی از غذاها با هم مانند خربزه و عسل علاوه بر آن که مشکلات شدید گوارشی ایجاد می‌کند، با تولید نوعی سم د...
ادامه مطلب

عوامل سودا ساز

به گفته استادخیراندیش، در ده، الی بیست سال آینده بیماری‌های سوداوی (ناشی از غلبه سودا) در بین جوانان به شدت افزایش پیدا می‌کند؛ یعنی جوان‌های زیادی را می‌بینیم که ...
ادامه مطلب

لیست انواع غذاهای گرم و تر

یکی از مهم‌ترین مسائل روزمره زندگی انسان استفاده از انواع غذاها برای رفع گرسنگی و ادامه حیات است. افراد سالم باید از مواد غذایی با مزاج مطابق خود و یا مواد غذایی معتد...
ادامه مطلب