آش ماش

Mung bean soup

مواد لازم:

ماش: 2 پیمانه

برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه

تره، جعفری، گشنیز خرد شده: 500 گرم

پودر نعنا خشک: به میزان لازم

پیاز خرد شده: 2 عدد متوسط

نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری و پودر زیره: به میزان لازم

روغن کنجد: به میزان لازم

روش تهیه:

حبوبات را از قبل خیس کرده، سبزی را شسته و به 3 تکه بزرگ خرد می کنیم. ماش، برنج و سبزی را به همراه آب، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا کاملا پخته شود و آب غذا تمام شود. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم سپس پودر زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت داده و پس از آن نعنا خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و آنرا به مواد اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود. در انتها غذا را می کوبیم.