مصرف بسیاری از غذاها با هم سبب بروز مشکلات زیادی میشود. مصرف بعضی از غذاها با هم مانند خربزه و عسل علاوه بر آن که مشکلات شدید گوارشی ایجاد میکند، با تولید نوعی سم در بدن حتی میتواند سبب مرگ شود. مصرف برخی از مواد غذایی مانند ماست با سرکه یا دیگر ترشی جات در طولانی مدت به علت افزایش دفع کلسیم از بدن، باعث پوکی استخوان و در گروه دیگری از افراد زمینه ایجاد انواع بیماریها همچون برص (لک و پیس) و…. را تشدید خواهد کرد.
با رعایت نکات ذکر شده در زیر امید است سلامتی جسم و روانتان بهتر امتداد یابد.
- مصرف فرآوردههای لبنی با گوشت موجب افزایش تولید سودا در بدن میشود که در طولانی مدت زمینه بروز بسیاری از بیماریهای سوداوی همچون واریس، گرفتگیهای عروقی و…. ایجاد میکند.
- مصرف فرآوردههای لبنی با ترشیها باعث انجماد فرآوردههای لبنی در معده و فساد غذا میشود. همچنین باعث افزایش دفع کلسیم و بیماریهای ناشی از آن میشود.
- مصرف سویق (آرد گندم، جو و غیره) با شیربرنج، باعث کولیت (التهاب روده) و ایجاد نفخ در بدن میشود.
- مصرف انواع ترشی و شور (هرچه که با سرکه ساخته شود) با برنج، مولد کولیت و درد شکم است.
- سیر با پیاز و یا تره با ترب باعث کاهش نور چشم شده و سبب تاریکی چشم و شب کوری است.
- مصرف پنیر تازه و شیر با هر غذا
- مصرف هم زمان تخم مرغ با ترب یا شیر با انجیر مضر قلب و مغز است.
- مصرف میوه بعد از هر غذای گوشتی (مگر این که 2 ساعت بگذرد) باعث فساد میوه در معده خواهد شد.
- مصرف هر غذایی با خربزه و هندوانه باعث سنگینی معده و ایجاد امراض متعدد میشود.
- مصرف چای با پیاز و هندوانه
- مصرف تخم مرغ با ماهی مولد امراض چون جذام، فلج، نقرس، بواسیر، قولنج، درد دندان و امراض رطوبی مزمن خواهد شد.
- مصرف پنیر يا شير با بادام
- مصرف ترب با ماست
- مصرف سرکه با عدس یا ماش
- مصرف سرکه یا آبلیمو و ماست باعث لک و پیسی در پوست صورت میشود.
- مصرف خربزه با عسل
- مصرف خربزه با مویز یا خربزه با انبه
- خوردن انگور پس از کله گوسفند باعث افزایش لزجی و بلغم مغز میگردد.
- خوردن اغذیه گرم و سرد با هم
- خوردن غذاهایی که دارای طبیعت سرد هستند با همدیگر، خوردن غذاهایی که دارای طبیعت گرم هستند با همدیگر، خوردن غذاهای لزج بر روی غذاهای لزج، خوردن غذاهای گس بر روی غذاهای گس، خوردن غذاهای لطیف (ماهی، شیر، هندوانه) بر روی غذاهای لطیف و خوردن غذاهای سنگین بر روی غذاهای سنگین
- خوردن زیاد گوشت گاو و حیوانات وحشی باعث تحیرعقل، کند ذهنی و فراموشی بسیار میشود.
- خوردن غذا در حالت جنابت باعث امراضی مثل پیسی و …. میشود مگر این که وضو گرفته باشند.
- بسیار خوردن عدس سودازا بوده و موجب زردی و لاغری میشود.
- مصرف زیاد بادمجان به ویژه درغیر از فصلش باعث افزایش سودا در بدن و ایجاد بیماریهای سوداوی مانند گرفتگی عروق و…. میکند. لازم به ذكر است فصل مصرف بادمجان تیر و مرداد ماه میباشد و بهترین نوع پخت آن تنوری است.