مواد لازم برای 4 نفر:
سیب زمینی: 2 عدد بزرگ
قارچ: 12 عدد
آلو بخارا: 12 تا 16 عدد
هویچ: 2 عدد بزرگ
لوبیا چیتی: 1 پیمانه
گوجه فرنگی: 4 عدد
پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل زنجبیل، ادویه کاری و دارچین: به میزان لازم
روغن کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:
لوبیا را از قبل خیس می کنیم و با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. سیب زمینی را به صورت حلقه های 1 سانتی متری خرد می کنیم. قارچ را از وسط به 2 قسمت میکنیم و هر قسمت را ورق ورق میکنیم. هویچ را حلقه حلقه می کنیم. پیاز و 2 عدد از گوجه ها را به صورت حلقه های 2 سانتی خرد می کنیم. همه مواد خرد شده را به همراه لوبیای پخته شده و آلو در ظرف مورد نظر میچینیم. بقیه گوجه ها را با 1 لیوان آب مخلوط می کنیم و همراه نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه، دارچین و ادویه کاری به گوجه اضافه کرده و مدتی می پزیم و آنرا روی کل مواد چیده شده در ظرف ریخته و اجازه می دهیم تا غذا با حرارت ملایم بپزد. در حین پخت کمی روغن کنجد به مواد اضافه می کنید.